Sidebar

05
ma, dec

Sport & Lifestyle
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

077 Venlo Sport - Na een jaar afwezigheid vanwege de coronacrisis keert het Venlo.fit Sportgala terug. Het Sportgala vindt plaats op woensdagavond 15 december in De Maaspoort Theater & Events in Venlo en richt zich op de jaren 2020 en 2021. De kaartverkoop start op 1 november.

De invulling van het Venlo.fit Sportgala is dit jaar anders dan normaal. De organisatie van het gala vindt dat door de corona er in 2020 en dit jaar geen sprake is geweest van een gelijk en eerlijk speelveld. In sommige sporttakken is de competitie volledig stilgelegd, terwijl andere sporten in aangepaste vorm wel door konden gaan. Daarom worden er dit jaar geen sporters en teams genomineerd en is het niet mogelijk om te stemmen. Er worden Waarderingsprijzen uitgereikt in plaats van de reguliere Sportprijzen.

Het thema dit jaar is ‘sportieve uitdaging’. Daarmee wordt verwezen naar de moeilijke omstandigheden waarin sporters, teams, coaches en verenigingen in 2020 en 2021 hebben moeten presteren. Het programma van het gala wordt een combinatie van het uitreiken van Waarderingsprijzen, talkshows en sport-entertainment.

Het programma start 15 december om 20.00 uur, inloop is vanaf 19.30 uur. Een ticket voor het Venlo.fit Sportgala kost € 7.50. Dat is inclusief garderobe, één consumptie en een avond vol sport en entertainment. E-tickets kunnen met ingang van 1 november worden besteld bij De Maaspoort.

Beheerders gezocht banner